fredag 10 februari 2012

'Cause my body's sweet like sugar venom oh yeah

Här borde det egentligen vara en bild på mina blöta träningskläder för jag drog faktiskt iväg på Shape-passet idag. I'm so awesome! Det är sjukt härligt att få kicka lite liv i insomnade muskler. Just nu värker hela min kropp och jag misstänker att jag kommer vagga i säng men det är det värt. Känner mig helt galet duktig och inspirerad till att träna Bodybalance på söndag. Så för att svara på Ninas fråga, det passet är egentligen det enda jag har att se fram emot denna jobbarhelg. Hade gärna gått och sett Rebecca & Fiona på Berns i morgon men man är ju alldeles för gammal för att orka med både det och upp och jobba klockan åtta på söndagen. Nej, den här tanten behöver sin skönhetssömn. Och sin träning uppenbarligen. Åh, ni anar inte hur glad jag är över att ha hittat peppen igen! Just nu älskar jag min kropp precis som den är och för vad den kan göra. Ni vet mitt pissiga humör från i lördags? Den är som bortblåst. Varför kunde jag inte vara på sånt här humör då istället? Det är verkligen så olikt mig att gå runt och vara såhär självgod och nöjd. But I like it!




Men istället för att gå ut och socialisera ikväll så myser jag här i soffan med snuskögonen Hampus. (Rinner det alltid så mycket om perserkatters ögon?) Det är rätt nice det med för jag är så sjukt trött. Ikväll ska jag unna mig att lägga mig tidigt. 
Förresten, Nina nämnde proteinpulver i sitt inlägg. Jag är också sugen på att köpa det då jag vill få ut så mycket som möjligt av min träning. Jag satsar på topphälsa inför kommande födelsedag. Så vad rekommenderar ni? Helst något som inte är så dyrt då jag är en rätt fattig typ.


Ha en superawesome helg allihop!

1 kommentar:

  1. Köp de billiga som jag skrev om. Min kollega har den, Och hon är träningsnarkoman som dricker den 2 ggr om dagen och haft just detta märket i 3 månader och är nöjd. Hon gillade vanilj och den med skogsbär nånting. Finns i massa massa smaker nämligen :) Du kan ju med en billigare peng annars ta in mer protein i kosten med Kvarg (kesella), keso, ägg, tonfisk, makrill, och massa kött å kyckling såklart! :) Jag är grymt imponerad över din träningsvecka! Och helt rätt att vara stolt som en tupp, det har du all rätt att vara! Och det är den känslan som får dig att fortsätta och vilja känna så jämt!! :) motivation går upp och ner, så njut och passa på nu när flaggan är i topp! Puss å ha en mysig kväll!

    SvaraRadera