tisdag 10 januari 2012

Sweet tooth

Nu har jag nog fått den väckarklocka som ska få mig att sluta äta godis ett tag framöver. Jag satt som bäst och snaskade i mig chocklad (ja jag ÄR beroende!) när jag kände att det ilade i en, nej förresten, två tänder! WTF man. Jag har pajat mig själv så totalt att jag gett mig själv hål i tänderna. Bra där Leslie. Jag som absolut inte har råd att gå till tandläkaren nu. Men men, jag får skylla mig själv. Ibland får man lära sig den hårda, smärtsamma vägen för att fatta att ge fan i godiset! Som det inte räckte med bildäcket över magen liksom. Det värsta är att jag har inte ens en tandläkare att gå till. Den jag hade förut vägrar jag att gå till igen. Han har gett mig tandläkarskräck. Och då har jag ändå innan jag hade honom dragit ut fyra tänder och pinats med tandställning i fyra år och all smärta som kommer därtill utan problem. 




Idag ska jag gå på mitt älskade Afro-pass med min favoritinstruktör! Som jag längtat. Det har ju blivit lite uppehåll med afron nu i och med all julledighet och med nya schemat för i år så kommer jag bara kunna gå på det passet två ggr i månaden istället för varje tisdag som jag gjorde i höstas. Därför måste jag passa på. Känner mig dock snuvigare än vanligt så jag kan kanske inte ta ut mig alltför mycket. På hemvägen blir det att köpa hem mer ingefära och honung och dricka sablans äckelte. Men jag måste hålla mig frisk till slutet av månaden åtminstone. 


Har ni några andra tips på hälsokurer?

1 kommentar:

  1. Lycka till! Behöver du pepp så ring mig när du står framför godishyllan, jag överlever Nicklas godishylla här hemma varje dag *superwomen* Men idag var det extra tungt igen faktiskt, mjölkchoklad är ju så gott.... och lakritspiporna som mamma köpte på båten ska vi inte ens prata om....nomnom. *vattnas i munnen* haha, Blev en näve nötter istället! Gott det med, men inte samma, men gott och bättre för både kropp å tandsingen! Hojta till om du vill gå till min privata tandläkare på Karlaplan. Super gullig kvinna! Mamma och pappa går där med. Inte alls mkt dyrare än folktandvården. Lätt värt det! :)

    SvaraRadera